GENERELL SØKNAD

Vi er alltid åpne for søknader fra personer med ulik programmeringskompetanse; .Net (C#,VB), Mono, C(++), Linux(*NIX/*BSD), Embedded systemer mm. Har du erfaring innen SQL, TCP/IP, SIP, IAX2 er det spesielt interessant for oss.

Vi tilbyr en spennende og svært utviklende arbeidsplass der det viktigste for oss er jobben du utfører og dine kreative evner. Med mindre du har ambisjoner om å bli prosjektleder hos oss, legger vi liten vekt på formell utdannelse, klesstil, samarbeidsevner eller punktlighet. Hvilken arbeidstid du velger og hvor du velger å bosette deg er heller ikke viktig bortsett fra at stedet må ha hyggelige datalinjer.

Vi har både fast ansatte og "assosierte" som kalles inn i spesielle prosjekt.

Lønn iht.resultater og avtale.

Send noen ord om deg selv til hk@delantero.no


PROSJEKTLEDERE KOMMUNIKASJON

Delantero har for tiden økende etterspørsel etter kommunikasjonsløsninger spesiellt innen området IP-telefoni. Vi søker deg som har teknisk forståelse, men der markedsforståelse og evner innen prosjektledelse er like viktig som programmeringskompetansen.

Du må bo i Haugesund, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Tromsø eller i Oslo området.

Send noe ord om deg selv,kompetanse, tidligere erfaring og oppnådde resultater til hk@delantero.no snarest og senest 1 september 2005.

NYHETER
Nytt Driftsselskap
Tor, 24. Mai 2007

Delantero skiller ut den ordinære driften i eget selskap og går over til å bli et investeringsselskap.

Det nye selskapet Adell Group AS vil gradvis overta alle kundekontrakter og forpliktelser.

Delantero har nå eierinteresser i:

      SFD AS 

Hjem  |  Kontakt |  Login
Delantero © 2005