Mamut programmene

Delantero er sertifisert forhandler og kurssenter for Mamut Flere tusen norske små og mellomstore virksomheter har erfart hvordan Mamut bidrar til å få mer ut av tiden, setter fokus på kostnader og hjelper til å generere høyere inntekter Mamut Enterprise dekker alle elementer i virksomhetens verdikjede, og er et salgs- og kundeoppfølgings-, økonomi-, logistikk-, lønn- og e-handelssystem i én løsning. Mamut er det eneste selskapet som har vunnet Den Norske Dataforenings brukervennlighetspris to ganger. Brukervennligheten gjør at implementeringstiden og opplæringen på systemet blir redusert til et minimum. Videre tilbyr Mamut, gjennom Mamut Enterprise Utvidelser, en rekke utvidelsesprodukter og -tjenester slik at din virksomhet kan arbeide mer effektivt.

Kassaløsning

Mamut Enterprise Kasse/Butikkdata er en moderne og brukervennlig butikkdataløsning. Løsningen er direkte knyttet mot lager, ordre, regnskap, kasseskuff, skanner, kassedisplay, kvitteringsskriver, touch-skjerm og bankterminal. Kasseløsningen registrerer salgsdata direkte i ordremodulen i Mamut-systemet, og eventuelt videre direkte til regnskapet om ønskelig. Delantero har installert kassaløsninger over hele landet, har spesialisert seg på- og laget tillegsfunkjonalitet for effektiv kommunikasjon og drift mellom ulike kjedekontor.

Mamut skreddersøm

Delantero har laget mange skreddersydde programmer og tillegsmoduler som kommuniserer med Mamut programmene. Dette for å optimalisere den enkelte kundes drift.


Se eksempler og referanser fra noen av de siste prosjekt vi har gjennomført her.

< tilbake til produkter


Telefon

52 01 08 02

E-Post

   Besøksadresse   

Karmsundsgt. 51
5537 Haugesund
vis kart

   Postadresse   

Postboks 2214
5509 Haugesund

NYHETER
Nytt Driftsselskap
Tor, 24. Mai 2007

Delantero skiller ut den ordinære driften i eget selskap og går over til å bli et investeringsselskap.

Det nye selskapet Adell Group AS vil gradvis overta alle kundekontrakter og forpliktelser.

Delantero har nå eierinteresser i:

      SFD AS 

Hjem  |  Kontakt |  Login
Delantero © 2005